lørdag den 21. april 2012

What to choose


Bayswater taske: 6.500 kr. 


Alexa taske i grålig farve: 8.600 kr. 


Jeg har længe ønsket mit en Mulberry taske, og i dag var jeg så i Århus butikken for at se, hvilken en jeg skulle spare op til. Jeg kom frem til, at det var disse to vidundere valget står imellem. Jeg har altid elsket den klassiske taske i sort, men forelskede mig også lidt i den skønne grå farve. Der er dog omkring 2.000 kr. i forskel - og det er jo også en del. 

Hvilken, kan i bedst lide? :-)

9 kommentarer:

 1. Klart den sorte!!! ;-)
  Vh L

  SvarSlet
 2. Jeg er mest til den klassiske sorte! Selv har jeg et ret godt (billigt) alternativ fra Aura, da jeg pt. er ved at spare op til både godt kamera og ferie, derefter står Mulberry på ønskelisten :-)

  Her er link til mit billige alternativ: http://www.sofiescloset.dk/2012/03/230312-new-arrivals.html

  SvarSlet
 3. Ville klart vælge Alexa :-)

  SvarSlet
 4. Alexa i sort!! :-)

  SvarSlet
 5. Åhhh Cammy.. er glad for at du også har fået øje på Mulberry.. Jeg vil anbefale Bayswater, du ved hvor glad jeg er for min:) Det er den jeg altid hiver frem når jeg skal afsted. ALexa er selvfølgelig også praktisk med skulder rem....

  Knus

  SvarSlet
 6. Tak for jeres svar :-)
  Jeg er nu stadig meget i tvivl - men fordi Helle Ra er så overbevisende tror jeg det bliver Bayswater. Jeg synes ikke rigtigt at skulderemmen er pæn til Alexaen, den kommer til at se lidt "billig" ud..

  Så Helle - så kan vi lege tvillinger (når jeg har fået sparret sammen) hehe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhhh.. Det er jeg glad for at høre, jeg har haft min i 6 år og ja den er slidt at se på, men det gør den kun pænere i mine øjne.. Så tillykke med beslutningen:)

   Slet
  2. Jeg synes kun tasker bliver pænere jo mere patina de har :-)
   Er dejligt at vide den holder for evigt! ;)

   Slet
 7. Har selv en sort Bays og en sort Mini Alexa - men ville faktisk gerne selv have den "almindelige" Alexa i den farve du har vist. De er superlækre og holder altså godt. Min Bays er nogle år gammel efterhånden, men min Mini Alexa er ca. 1 år gammel.

  Er spændt på at se, hvad du vælger, hvis du kommer så langt. :o)

  SvarSlet