søndag den 22. april 2012

Minus overskud


Jeg har haft flere dage i træk nu, uden det store overskud til, at finde på vildt spændende indlæg. Og det går mig på. For jeg har et ønske, og håb om, at lave nye indlæg til jer hver eneste dag, og gerne flere af slagsen. Så jeg beklager meget, at jeg har været lidt fraværende. Men jeg synes meget af min tid går med, at træne for tiden, hvilket jo er dejligt - og som også de fleste dage giver mig ekstremt meget overskud, men jeg kan mærke, at jeg har været træt og brugt i denne weekend. En blog handler vel også om, at fortælle sine tanker, også selvom de ikke altid er vildt positive.

Det er meget vigtigt for mig, at min blog skal være ærlig og inspirerende - og når den ikke kan være det ene, er den jo nødt til, at være hudløs ærlig. Derfor bliver dette indlæg et lidt længere et af slagsen. 

Jeg vil tage dét, at blogge op som et emne. Det er diskuteret rigtig meget, og af rigtig mange. Det er også et svært emne at skrive om, da hver blog er individuel og personlig. Det er svært, at starte en blog, da man kæmper med/mod alle de kæmpe store blogs (som jeg også selv læser), samtidigt med, at man gerne vil have en helt speciel og unik blog, som gerne skulle skille sig ud fra mængden, vil man også gerne få mange læsere, og det er svært for mig, at vide præcis hvad det kræver. Hvilket betyder at jeg nogle gange prøver nogle ting af, men som stadig skulle fortælle noget om mig som person.  Jeg vil egentlig rigtig gerne tage en masse "dagens tøj" indlæg, hvor jeg viser jer, hvad jeg har på hver dag. Mit store problem der er dog, at jeg bor alene og ikke har nogen til at gå og tage de billeder af mig - og jeg synes ikke det ser særligt professionelt ud at tage billeder i spejlet hele tiden. Så derfor mangler disse indlæg ofte. Håber ikke det afskrækker folk fra at læse min blog, for i skal blot vide, at jeg rigtig gerne vil tage de billeder til jer. 
Det betyder derfor rigtig meget for mig, at høre fra jer - hver en kommentar betyder utrolig meget for mig. Så hold jer endeligt ikke tilbage :)

Jeg læser selv rigtig mange forskellige blogs, både blogs som udelukkende handler om mode, make up eller nogle, som udelukkende er personlige. Dét der gør en blog unik for mig, er at personen bag bloggen skinner igennem - og det er dét udtryk, jeg håber at få frem gennem mine indlæg. Jeg håber meget, at i kan mærke mig og min personlighed bag alle mine indkøb og indlæg omkring shopping. Nå, jeg havde lige brug for at fortælle lidt i dag.. Og håber på mit overskud vender frygteligt tilbage imorgen tidlig når den står på træning kl. 06:00. Fortsat god søndag aften mine skønne læsere :)

1 kommentar:

  1. Hej Camilla

    Jeg har fx aldrig kendt dig, men jeg synes virkelig, at jeg begynder at gøre det. Jeg synes din blog både er personlig og inspirerende.

    Din stil og personlighed er spændende at læse om.

    Jeg prøver også forskellige indlæg af og prøver mig lidt frem - jeg synes bare, at man kommer nærmere på, hvad man egentlig vil.. Man starter jo et sted. Så længe man har hjertet med, kan folk jo godt mærke det :)

    SvarSlet