tirsdag den 17. april 2012

Morgen workout


Jeg var total morgenfrisk i dag, og stod op kl. 05.45 for, at hoppe ned og træne mit træningsprogram igennem. Jeg var overraskende frisk af, at klokken kun var 6!
Jeg er ret stolt over mig selv indtil videre.
Jeg har ikke rørt et eneste stykke sødt, og jeg har fået trænet hver eneste dag siden i fredags. Igår var det dog ikke i centret, men en times gåtur på 6 km. med min mor og en veninde. Det er dejligt, at være SÅ motiveret til, at fortsætte, og jeg har allerede være udsat for nogle udfordringer på madfronten. I søndags var jeg ude og spise hos min svigerfamilie, hvor min svigermor så sødt havde bagt brownies m. is, hvilket jo er hammer lækkert, jeg klarede mig igennem fordi hun også havde købt vindruer :-)
Ingen af mine "nød" energibarer er taget i brug endnu, og indtil videre har jeg stadigt mit gode humør og min positive indstilling, det manglede til tider under sidste forløb - jeg synes det var rigtig hårdt, og jeg synes det var synd for mig selv, men når man stopper med, at synes det er synd, og indser at det er nødvendigt, så kommer det hele også noget lettere.

Hvis i har nogle spørgsmål til hvad som helst, er i mere end velkomne til at spørge - jeg tror jeg kan svare på det meste.. 

4 kommentarer:

 1. NEJ NEJ NEJ NEJ! jeg elsker det billede!! :D Hvor er det fedt!

  Hvor har du fundet det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare fundet på google :-)
   Du skal være velkommen til at stjæle det!

   Slet
 2. Du er sej camilla, keep up the good work, i believe in you :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så evigt sød, Stine :-)
   Tusind tak!

   Er meget spændt på 1. vejning - men jeg lover at i kan følge med hele vejen.

   Slet