søndag den 27. maj 2012

Min nye kærlighedSå fik jeg købt min nye skønne Mulberry taske. Den er enkel og smuk, og jeg er allerede helt forelsket i den :) De var simpelthen så søde inde i butikken - der var rigtig god service! Foruden tasken købte jeg også en super lækker strik fra Ilse Jacobsen, som jeg glæder mig til, at have på med brune sommer-ben og enten et par converse, sandaler eller et par rå støvler :) Det var en super hyggelig tur til Aarhus, med min mor og min gode veninde Mia. 

Efter Aarhus turen, var jeg ude og se gymnastikopvisning, da T's søster og hendes kæreste har en masse hold, som havde afslutningsopvisning - jeg så desværre ikke den flotte avatar-afslutning, som jeg havde glædet mig til, da jeg kl. 18.30 skulle til min kære venindes kærestes 20 års fødselsdag (JA - igår var en smule hektisk) Det var en super hyggelig aften/nat med nogle skønne tøser. 

Det har været skønt vejr de sidste mange dage, og jeg bliver simpelthen så glad når solen skinner. 
Så jeg startede dagen ud med en løbetur i solskin, og når min kæreste får væltet sig ud af sengen efter en bytur igår, håber jeg på vi smutter en tur på stranden - Juhuuu for "sommer" i Danmark. 
Hvad skal i bruge jeres ekstra fridag imorgen på? 

LOVE CJ <3

7 kommentarer:

 1. Hvad var der i COS posen ? ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. En grå halskæde :)
   Jeg må lige ligge et billede ind af den en af dagene - den var rigtig flot og kostede kun 75 kr.

   Slet
 2. Nice! Tillykke ;) måske du kunne tænke dig at deltage i min shopbop give-away? Der blir' trukket 3 vindere ;) her er et link: http://fudjan.com/2012/05/shopbop-give-away/

  Kærligst,
  Fudjan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg da helt sikkert :-) Jeg smutter ind med det samme og kigger.
   Og tak!

   Slet
 3. Hvor er den flot Cammy. Tillykke med den, den kommer til at holde mange år;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak, Helle :-) Jeg er allerede helt vildt glad for den. Den er altså bare SÅ lækker.

   Slet
 4. Jaaaa, Bays går man aldrig fejl af - ser ud til at det er en Bays eller er det en større model? Elsker også min sorte Bays.

  SvarSlet